Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Atatürk İlkokulu

Telefon : (372) 512 10 27
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://gokcebeyataturk.meb.k12.tr
Adres : Çarşı Mahallesi Kahyaoğlu Caddesi No37 GÖKÇEBEY ZONGULDAK 67670 TÜRKİYE
VİZYON : * HEDEFLİYORUZ Kİ… Okulumuzda bilgiyi bellemek değil, öğrenmeyi öğrenmek temel ihtiyaç kabul edilsin. * HEDEFLİYORUZ Kİ… Her öğrencimiz, bilimsel, akılcı ve mantıklı düşünme becerisi kazanabilsin. * HEDEFLİYORUZ Kİ… Her öğrencimiz kendi fiziksel ve zihinsel yeteneklerinin ve sınırlamalarının bilinci ile mevcut ve gelecekteki eğitsel ihtiyaçlarının farkına varabilsin. * HEDEFLİYORUZ Kİ… Her öğrencimiz kendisi ile barışık olsun ve çevresi ile etkili iletişim becerisi kazanabilsin. * HEDEFLİYORUZ Kİ… Velilerimiz okul toplumundaki vazgeçilmez yerini alabilsin. * HEDEFLİYORUZ Kİ… Her öğrencimiz teknolojinin insanlığa hizmet veren bir araç olduğu bilincine sahip olabilsin ve her veli öğrencisine gelişen ve değişen çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerileri edinmek için her türlü fırsatın verildiğini bilsin.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, geniş bir ufku, sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, birliği ve beraberliği esas alan, düşünen, yazan, okuyan, sürekli yeni arayışlar içerisinde olan, gelişmecilikten yana, eşya ve olaylar üzerinde kendi diyalektiğini kurabilen, tarihine, kültürüne ve milletine mensubiyet şuuru kazanmış, çağın bilgi ve teknolojisiyle donanmış, yarının dünyasında söz sahibi olacak, şahsiyetli gençleri yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : 2019 yılından beri etwinning Ulusal Kalite Etiketi alınıyor. 2020 ve 2021 yıllarında Avrupa Kalite Etiketi alındı.

Öğretmen :26
Öğrenci :500
Derslik :21
Kütüphane Kitap Sayısı :2300
Öğretim Şekli :Normal
Saatler : 09:00 - 15:00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Çevre ilçelere ve Zonguldak il merkezine en geç saat başı dolmuşlarla ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : İlçemizin Zonguldak il merkezine uzaklığı 40 km civarındadır. Devrek ilçesine 20 km, Çaycuma ilçesine 19 km, Karabük il merkezine 65 km mesafededir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Gökçebey ilçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : 2019 yılında ETwinning Okulu olduk.
Yazdır :